Shumë të rinj në AKR edhe nga Prishtina
02/06/2016

Shumë të rinj nga komuna e Prishtinës, po e gjejnë vetën në Aleancën Kosova e Re. Në vazhdën e shumë takimeve që ka grupi koordinues i AKR-së për Prishtinën, është mbajtur edhe një takim tjetër më të rinj, ku ata po gjejnë hapësirën e nevojshme që të shprehin aftësitë dhe kapacitetet e tyre. Ata këtë po e bëjnë pasi AKR-ja është duke u ofruar gjithë hapësirën e nevojshme që të rinjtë të kontribuojnë për vendin e tyre dhe të ardhmen e tyre. AKR-ja tani është në procesin e saj të brendshëm zgjedhor dhe të rinjtë janë ata të cilët po e reformojnë dhe organizojnë këtë parti, si mundësia më e mirë dhe e vetme për të ndryshuar dhe dalë nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale që e ka përfshirë vendin.

IMG_5592

IMG_5594

IMG_5597

IMG_5599

IMG_5603

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart