Skenderaji vazhdon t’i bashkohet alternativës së AKR-së për zhvillimin ekonomik të Kosovës
08/10/2016

Skenderaji vazhdon t’i bashkohet alternativës së AKR-së për zhvillimin ekonomik të Kosovës.
Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Skenderaj Musa Dervishaj u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës Lagjia II në Skenderaj e 9-ta me radhë.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash kryetare u zgjedh Dorarta Ndreshaj.

sk

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart