Studentë nga Anglia vizitojnë AKR-në
11/08/2016

Aleancën Kosova e Re sot e vizitoi një grup studentësh nga Universiteti ESSEX nga Anglia. Në takim u prit nga z. Valon Berisha koordinator në AKR. Studentët me pyetjet e tyre u interesuan për AKR-në dhe politikat e saj. Ata u shprehën të interesuar për mënyrën e funksionimit të AKR-së dhe politikat e saj liberale në Kosovë. Ata e konsideruan AKR-në si një shembull të mirë edhe për vendin e tyre, se si duhet një subjekt politik të mbaj zgjedhjet e brendshme, të përgatitet për zgjedhje elektorale dhe të zhvilloj politika për zhvillimin e vendit. Studentët shprehën interesim edhe për politikën e jashtme të Kosovës, ku z. Berisha u kujdes që të ua shpjegoj proceset nëpër të cilat po kalon Kosova dhe vështirësitë që po has nga politikat e vendit fqinj Serbisë.

13444570_10154153570860856_519442117_n

13434114_10154153570960856_1613228732_n

13457624_10154153571170856_1057219899_n

13459548_10154153571040856_1169205062_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart