Suhareka bindshëm po kthehet në AKR
12/08/2016

Aleanca Kosova e Re ka mbajtur kuvendin zgjedhor në nëndegën Duhël të Therandës (Suharekës). Kjo nëndegë më shumicë votash për kryetar të saj ka zgjedhur Valon Bujarin dhe kryesin e kësaj nëndege, që përbëhet nga këta anëtarë:
1. Valon Bujari – kryetar;
2. Sylejman Bujari – nënkryeat;
3. Arben Vrella – nënkryetar;
4. Ahmet Suka – Sekretar;
5. Ymer Tafaj – anëtar;
6. Eonor Bujari – anëtar;
7. Arlind Bujari – anëtar;
8. Jetmir Bujari – anëtar;
9. Leotrim Kelmendi – anëtar;
10. Leomir Elshani – anëtar;
11. Habil Bujari – anëtar.

Nëndega u mbajt nën udhëheqjen e koordinatorit për Therandë (Suharekë), Mustafë B Kadriajt.

AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor, që është duke e mbajtur me shumë sukses dhe me shumë aderime të reja. AKR-ja fton qytetarët të cilët janë të pakënaqur me gjendjen e tanishme në vend, që të bashkohen me AKR-në për ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale.

13882465_1153731464669143_4230819909684961668_n

13886935_1153731771335779_7781480984561043475_n

13912551_1153731471335809_4309924134974909302_n

13938428_1153731898002433_7344560740751479246_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart