Suhareka fuqishëm përkrah AKR-në
11/08/2016

Vazhdon konsolidimi i nëndegëve në Suharekë

Nëndega e Krushices në Suharekë mbajti Kuvendin e saj zgjedhor në prani të dhjetëra delegatëve në organizim të koordinatorit të AKR-së në Suharekë Mustafë Kadriaj ndërsa nga Grupit i Monitorimit të zgjedhjeve në AKR delegatët i përshendeti Alban Lumi.

Nga ky Kuvend zgjedhor dolën këto struktura udhëheqëse të cilat do të sjellin ndryshimin pozitiv që kërkojnë qytetarët e Suharekës:

Kryetar: Izet kadriaj,
Nënkryetar: Xhemail Gashi, Lirim Kabashi.
Sekretar: Halit Kadriaj

Anëtarë Kryesie : Violeta Kadriaj, Agim Gashi, Muhamet Kadriaj, Besmir Kadriaj, Sadik Kadriaj, Samedin Kadriaj dhe Mustafë Kadriaj.

AKR ftonë të gjithë qytetarët që ia duan të mirën Kosovës të na bashkangjitën në rrugën drejt fitorës së madhe për një Kosovë të re.

13669234_1134109726631317_8919697012603836863_n

13726695_1134110463297910_9164675151728185183_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart