Suhareka ka hyrë në procesin zgjedhor në nëndegën e AKR-së
29/05/2016

Theranda (Suhareka) ka hyrë në procesin zgjedhor të degës në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të Aleancës Kosova e Re. Kjo nëndegë ka qenë një ndër nëndegët më të fuqishme të AKR-së, dhe tani edhe një grup koordinues është duke mbajtur zgjedhje, ku u bënë thirrje gjithë qytetarëve që të u bashkohen të gjithë atyre që e duan ndryshimin e vendit për të mirë.

13245393_1175948532437318_3141386088166134630_n

13254503_1175948725770632_2090204315915914455_n

13260270_1175948595770645_7566054892754502390_n

13315740_1175958149103023_4758416103618641931_n

13319752_1175948425770662_1992179575998104036_n

13325603_1175948362437335_4118959953431295878_n

13330902_1175948519103986_6021386484540674265_n

13239060_1175948665770638_2411913759233269670_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart