Suhareka vazhdon t’i bashkohet AKR-së
30/08/2016

Në Budakovë të Suharekës u mbajt kuvendi zgjedhor i kësaj nëndege ku kryetar u zgjodh Halit Buqa dhe kryesia e përbërë nga këta emra:

 1. Halit Buqa – kryetar;
 2. Jeton Sallauka – nënkryetar;
 3. Xhevdet Buqa – nënkryetar;
 4. Rexhep Buzhala – sekretar;
 5. ImerBajraktari – anëtarë;
 6. Liman Buqa – anëtarë;
 7. Nuredin Kadriaj – anëtarë;
 8. Skender Hoxha – anëtarë;
 9. Ali Kololli – anëtarë;
 10. Bedri Hoxha – anëtarë;
 11. Idriz Kokollari – anëtarë.

Ky kuvend u mbajt nën organizimin e koordinatorit të AKR-së për komunën e Suharekës Mustafë Kadrijaj, dhe nën monitorimin e Ramush Mehmetit nga qendra.

Aleanca Kosova e Re është në procesin e brendshëm zgjedhor, proces ky i cili po mbahet me shumë sukses dhe me shumë aderime të reja, pasi AKR-ja është e vetmja alternativë e cila mund ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale qe e ka përfshirë vendin.

Njëherësh AKR-ja u bënë thirrje edhe të gjithë atyre të cilët nuk pajtohen me qeverisjen e vendit si në të kaluarën ashtu edhe me atë aktualen, të i bashkohen këtij subjekti pasi vetëm në këtë mënyrë mund të kontribuojnë në ndryshimin e gjendjes në Kosovë.

20160828_203810_resized

20160828_203922_resized

20160828_203958_resized

20160828_204548_resized

20160828_204558_resized

20160828_204609_resized

20160828_205402_resized

20160828_204627_resized

 

20160828_214808_resized

20160828_214754_resized

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart