Të rinjët e Suharekës përkrahin AKR-në
11/08/2016

U mbajtë Kuvendi zgjedhor i Forumit rinor të AKR-së, dega në Suharekë.
Delegatët me shumicë votash për Kryetar zgjodhën Albin Hajdari.
Musafir në Kuvend zgjedhor ishin: Kryetari i Mitrovicës Agim Bahtiri, Koordinatori i AKR-së në Suharekë Mustafë Kadrijaj, Alban Lumi nga Grupi i Monitorimit të procesit zgjedhor si dhe Koordinatori për rini në AKR Zijadin Geci.
Të rinjt e Suharekës të zhgenjyer me partitë në pushtet kanë zgjedhur AKR-në për të realizuar planet e tyre për një Kosovë të Re.

13600333_1124953927546897_2577551550366565376_n (1)

13600335_1124953934213563_3795201951869751809_n

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart