Të rinjt e Gjilanit i bashkohën vizionit të AKR-së për zhvillimin e vendit
12/08/2016

U mbajt Kuvendi zgjedhor i Forumit Rinor në Gjilan, ku morën pjesë shumë të rinj të cilët u shprehën të gatshëm që me AKR-në të punojnë për të rinjt që ata të jenë pjesë e vendimmarrjës në Kosovë, të kenë kushte me të mira jetese, arsimim më cilësor, mundësi të barabarta për punësim etj.

Delegatët me shumicë votash zgjedhen për Kryetar z. Aid Berishën, i cili para delegatëve u zotua që do të punojë me të gjithë që AKR-ja të jetë vendi ku të rinjt gjilanas do të realizojnë idetë e tyre për një mirëqënie me të mirë për të gjithë.

AKR është duke mbajtur Kuvendet zgjedhore të Forumit Rinor në të gjitha Komunat e Kosovës, ku deri me tani ka mbajtur Kuvende zgjedhore në shtatë Komuna të Kosovës dhe në këtë rast iu bënë thirrje të gjithë të rinjve që ia duan të mirën Kosovës që ti bashkohën në rrugën e saj për zhvillimin e vendit.

13718567_1137050103003946_5980326103969804585_n

13754079_1137050106337279_7899240858803626923_n

13781953_1137049953003961_7193658072949244993_n (1)

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart