Të rinjtë e AKR-së për ditën ndërkombëtare të maleve viztuan Sharrin
12/12/2016

Dhjetra të rinjë të Aleancës Kosova e Re nga Prizreni, për nder të 11 dhjetorit ditës ndërkombëtare të maleve, qëndruan për vizitë në malet e Sharrit.

Ata vlersuan se malet e Sharrit dhe gjitha malet e Kosovës janë një pasuri për Kosovën dhe janë mushkëritë e këtij vendi, andaj ata u zotuan që do t’i ruajnë dhe vlersojnë këto bukuri natyre, të cilat janë edhe një atraksion turistik me potencial të madh zhvillimi edhe ekonomik.

Të rinjtë gjithashtu bënë apel tek të gjithë që të ruajnë malet dhe të mos i dëmtojnë ato me prerje ilegale, dhe gjatë kohërave të ngrohta të kenë kujdes nga zjarret, pasi ne mund të humbim mushkëritë e këtij vendi, dhe ajrin e pastër që ka Kosova.

15350726_932180970215658_6700688924043801756_n 15356553_932181200215635_995465898164248268_n 15356671_932180416882380_7286344403532286591_n 15380565_932179746882447_750341376525936656_n 15380593_932179443549144_713156390307134519_n 15380663_932179653549123_4776512852873916486_n-1 15380663_932179653549123_4776512852873916486_n 15380807_932180923548996_882748029119590867_n 15400555_932179576882464_984075682694408963_n 15420762_932181146882307_7516453372211978530_n 15439767_932179910215764_9214045946411147737_n 15442239_932180330215722_1814709684471225262_n 15442262_932180380215717_769095833179380556_n 15492161_932180763549012_7784736102630635693_n 15318025_932180140215741_5742610110828925074_n 15327239_932180090215746_4570229995244450623_n 15327463_932179390215816_7658463219547817949_n 15337458_932179210215834_6778907931467927277_n 15349656_932180600215695_3157974396910787688_n

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart