Theranda (Suhareka) çdo ditë e më shumë është duke u bërë një bastion i padiskutueshëm i AKR-së
05/09/2016

Theranda (Suhareka) çdo ditë e më shumë është duke u bërë një bastion i padiskutueshëm i Aleancës Kosova e Re.

Në Reqan të Suharekës, është mbajtur kuvendi zgjedhor i nëndegës së radhës ku për kryetar është zgjedhur Kushtrim Veselaj, dhe kryesia e kësaj nëndege e cila përbëhet nga:

 1. Kushtrim Veselaj – kryetar;
 2. Sokol Veselaj –nënkryetar;
 3. Bashkim Hasanaj – nënkryetar;
 4. Mehdi Hasanaj – sekretar;
 5. Jetmir Sopaj – anëtar;
 6. Leutrim Veselaj – anëtar;
 7. Shkelqim Ramaj – anëtar;
 8. Florent Hasanaj – anëtar;
 9. Nderim Hysenaj – anëtar;
 10. Almir Veselaj – anëtar;
 11. Jetmir Veselaj – anëtar.

Kjo nëndegë u mbajt nën udhëheqjen e koordinatorit nga AKR-ja për komunën e Suharekës Mustafë Kadrijaj dhe nën monitorimin e Nuredin Xhemilajlit nga grupi monitorues për mbajtjen e zgjedhjeve në AKR.

AKR-ja është në procesin e brendshëm zgjedhor të cilin është duke e mbajtur me plot sukses, dhe çdo ditë duke inkuadruar qytetarë nga mbarë Kosova, të cilët si alternativa e vetme po e shohin AKR-në dhe presidentin e saj Behgjet Pacolli.

AKR-ja zotohet se me qeverisjen e saj do ta nxjerrë vendin nga kriza e thellë politike, ekonomike dhe sociale, duke u kujdesur që prioritet të jetë zhvillimi ekonomik dhe zbutja e papunësisë, ku zhvillimi ekonomik me qeverisjen e AKR-së do të arrij kuotat prej 12%.

20160904_194605

image-0-02-01-98fd46f4676ea3726003b423c5e73d59ac089a5d0c3e5defda64fab902f598d7-V

image-0-02-01-ab6b9fc55d9b23af61ac3a434083284c410452cc251cf0001ad86a61365da194-V

image-0-02-01-f9ea821ec61fa95d8abc5e98f238e1f17a57289c94374a94c0d49098e2de7d7c-V

20160904_194551

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart