Trajnim për të rinjt
19/09/2016

Të rinjtë e AKR-së nga e gjithë Kosova, përfunduan me sukses trajnimin dy ditor të organizuar në bashkëpunim me fondacionin gjerman Friedrich Naumann Stiftung.

“Media Sociale – Arti i Komunikimit” dhe “Pozita/Performanca e Liberalëve të Rinj në AKR dhe në qeverisjen lokale” ishin temat që të rinjtë e AKR-së, së bashku më ligjëruesit Kastriot Muçolli dhe Besart Vllahinja i shtjelluan gjatë dy ditëve në seminar.

Idetë e reja, interaktiviteti, debati, e përcollën seminarin gjatë dy ditëve, kjo është treguesi më i mirë se të rinjtë e AKR-së janë të gatshëm të marin më shumë përgjegjësi dhe të jenë forca kryesore për ndryshimn e vendit.​

14324331_1195048707204085_3249758008081715291_o 14324377_1195048713870751_3914144625252769751_o 14379707_1195048710537418_2871868162040084959_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart