Trajnimi i asamblistëve të Aleancës Kosova e Re me Fondacionin Friedrich Naumann Stiftung
07/02/2017

Fondacioni Freidrich Naumann Stiftung po mbështetë një trajnim me asamblistë të Aleancës Kosova e Re nga Degët e partisë, duke kontribuar kështu në rritjen e shkathtësive të tyre në ndërtimin e qëndrimeve politike, për problematikat lokale.
Gjatë dy ditëve sa ka zgjatur trajnimi, asamblistët e AKR-së nën drejtim të Prof.Dr. Dashamir Bërxulli, kanë ndërtuar një serë qëndrimesh politike që janë në interes për qytetarët e Kosovës.

 

trajnim1 trajnim

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart