Trajnohen koordinatorët e AKR-së për mbajtjen e zgjedhjeve të brendshme
29/05/2016

Sot është duke u mbajtur trajnimi për koordinatorët e Aleancës Kosova e Re nga të gjitha degët e Kosovës me temën “Fuqizimi i liderëve të rinj liberal”. Ky trajnim është mundësuar nga “Friedrich Naumann Stiftung”, që të trajnoj koordinatorët për mbajtjen e zgjedhjeve brenda AKR-së.

13340526_1762736943961919_1939497142_o

13334452_1762736827295264_1997082827_o

13334778_1762736963961917_1838490137_o

13288421_1762736910628589_2073316777_o

13324138_1762736817295265_705327065_o

13313612_1762736953961918_371996318_o

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart