U zgjedh koordinatorja e forumit te gruas për Prishtinë
12/08/2016

Aleanca Kosova e Re bëhet me koordinatore për forumin e gruas në komunën e Prishtinës.
Shkurte Berisha u zgjodh koordinatore për organizimin e forumit të grave në komunën e Prishtinës, në kuadër të zgjedhjeve të brendshme që janë duke u mbajtur në AKR.
Mbledhja u mbajt nën mbikqyrjen e koordinatores së forumit të gruas nga qendra Mirlindë Gashi, dhe nga bashkëpunëtorja Fitore Ajeti.
AKR-ja fton të gjitha gratë dhe të rejat e Kosovës që të bëhen pjesë e procesit të brendshëm zgjedhor, pasi vetëm në AKR mund ta gjejnë hapsirën e tyre për të punuar në të mirë të vendit.

13680513_1140582285984061_4362456204163107943_n

 

13775804_1140582289317394_3879756895433015401_n

13754614_1140582279317395_8847312449165700025_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart