Valon Berisha nga AKR flet për demarkacionin dhe procesin e brendshëm të partisë
12/08/2016

Kooridnatori i Aleancës Kosova e Re për degën e Prishtinës Valon S Berisha, në emisionin “Rrokum Roll” në Rrokum TV, ka folur për qëndrimin e AKR-së në lidhje me demarkacionin e Kosovës me Malin e Zi, dhe për procesin e brendshëm zgjedhor që po zhvillohet në AKR.

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart