Vazhdojmë me Gjakoven e vlerave liberale
17/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të Aleancës Kosova e Re në Gjakovë, nën udhëheqjen e koordinatorit Luan Shllaku, u mbajt kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Krelan.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedhen edhe strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:

Naser Salihi- Kryetar
Besnik Meka- Nënkryetar i parë
Jahe Kadrija – Nënkryetar i dytë
Hamez Kadrija – Sekretar

Anëtarë të kryesisë:

Perparim Dervishi
Adonis Ahmeti
Nexhat HAziri
Beke Salihi
Ibish Ahmeti
Fehmi Dervishi
Ali Kelmendi.

gjakova gjakova-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart