Vazhdojmë me Lipjanin e vlerave liberale
02/11/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Lipjan Sabit Pacolli, u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Konjuh, ku nga procesi i rregullt zgjedhor u zgjedh kryesia si në vijim.

1.Adnan Haliti – Kryetar
2.Ahmet Krivaqa – Nënkryetar
3.Egzon Haziri – Nënkryetar
4.Selim Krasniqi – Sekretar
5.Arton Krivaqa – Anëtar
6.Blend Vitija – Anëtar
7.Korab Ismajli – Anëtar
8.Valmir Haliti -Anëtar
9.Arsim Haliti – Anëtar
10.Bashkim Krivaqa – Anëtar
11.Idriz Vitija –Anëtar.

lipjan2 lipjan

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart