Vazhdojmë me nendegët tjera që sot u formuan
08/10/2016

Në Gjakovë nën udhëheqjen e koordinatorit të degës Luan Shllaku u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës VI/2, Dega Gjakovë, ku prezent ishin 24 persona.
Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash Kryetar i kësaj nëndege u zgjedh Rexhep Qarri.

Liridona Gjoshi-Nenkryetare e parë
Taulant Spahija-Nenkryetar i dytë
Granit Pozhegu-Sekretar
Merita Gjosh-Anëtare
Sezai Kameri-anëtar
Fakete Domi-anëtare
Sevdije Kumnova-Anëtare
Eda Haxhikadrija-anëtare
Zbulim Kameri-anëtar

gjakova-00

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart