Vazhdojmë me Prizrenin e vlerave liberale
20/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Prizren Osman Krasniqi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës “11 Marsi “, ku me shumicë votash kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Fatmir Suka.

pz3 pz2

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart