Vazhdojmë me Prizrenin e vlerave liberale
17/10/2016

Aleanca Kosova e Re në Prizren me koordinator Osman Krasniqi në vazhden e procesit të brendshëm zgjedhor ka mbajtur kuvendin zgjedhor të nëndegës në lagjen Ortakoll, ku me vota unanime kryetare është zgjedhur Mirvete Kabashi Leku, ndersa kryesia si në vijim:

Nënkryetar i parë: Esat Krasniqi,
Nënkryetar i dytë: Besim Morina
Sekretar: Muharrem Asllani.

pz-01 pz023

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart