Vazhdon fuqishëm konsolidimi i AKR-së në Pejë
08/09/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Pejë, në udhëheqjen e koordinatores Aferdita Grapci u mbajt me sukses kuvendi zgjedhor i nëndeges “Kristali”.

Nga delegatët prezentë me shumicë votash Kryetare u zgjedh Jonida Spahiu ndersa Anëtaret e kryesisë si në vijim:
Ali Latifi – Nënkryetar
Rexhep Nikqi -Nënkryetar
Egzon Kasumi -Sekretar
Qazim Aliqkaj
Ali Emini
Agim Meha
Valdet Aliqkaj
Latë Mulaj
Ermal Latifi
Valdet Hasanaj

Qytetarët e Pejës të zhgenjyer me qeverisjen qendrore dhe lokale kanë zgjedhur AKR-në për zhvillim ekonomik dhe mirëqenie sociale për të gjithë.

14203282_1182799388429017_7176042809161612565_n 14199670_1182799368429019_4335750909683724191_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart