Vazhdon fuqishëm konstituimi i AKR-së në Ferizaj!
17/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Ferizaj u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës Talinoc i Jerlive, ku me shumicë votash kryetar u zgjodh Adrian Sadriu.

ferizaj-11 ferizaj-10

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart