Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Gjakovë
19/09/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit tē AKR-së në Gjakovē Luan Shllaku u mbajtē kuvendi zgjedhor i nëndegës Ramoc, ku nga delegatët me shumicë votash kryetar u zgjedh Tomë Markaj.

14330152_1194805537228402_7228062638247704681_n 14368748_1194805520561737_6621665720653619918_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart