Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Drenas
29/12/2016

Aleanca Kosova e Re në Drenas edhe pas pesëfishimit të elektoratit të saj po vazhdon me shtrirjen në fshatrat e Drenasit ku sot është formuar nëndega në Krajkovë ku me shumicë votash kryetar i kesaj nëndege është zgjedhur Arben Brahaj.

#AKRSHPRESË

drenas-1 drenas

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart