Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Ferizaj!

Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Ferizaj!

U mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës
Softaj në Ferizaj, nën udhëheqjen e koordinatorit Labinot Tahirit dhe monitorimin nga qendra të monitoruesit Nuredin Xhemajli.
Nga procesi i rregullt zgjedhor, me shumicë votash Kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Xhevdet Haziri.

fb_img_1474400240142fb_img_1474400244007fb_img_1474400250373

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart