Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Fushë-Kosovë
02/11/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Fushë-Kosovë u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Bardh i madh, nën udhëheqjen e koordinatorit të kësaj dege Prof. Isuf Ahmeti.

Nën frymën liberale të AKR-së, u zgjedhen strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege, me kryetar Fitim Hasolli.

fush1 fush

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart