Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Gjilan
19/09/2016

Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Gjilan

AKR në Gjilan po zgjerohet me anëtar të ri të vullnetit të mirë si forca kryesore për ndryshimin e kësaj gjendje të rënduar në çdo nivel jetësor.

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Gjilan, nën udhëheqjen e koordinatorit Ismet Hajdini u mbajtë kuvendi zgjedhor në Nëndegën e Rr.Prishtinës, me një pjesëmarrje të madhe, ku nga delegatët prezentë me shumicë votash Kryetare u zgjedh Shpresa Avdiu Mehmeti, ndersa kryesia si në vijim:

1. Shpresa Avdiu Mehmeti Kryetare
2. Feti Xhemajli Nënkryetar
3. Ferinaze Berisha Nënkryetare
4. Klodina Krasniqi Sekretare
5. Sabit Berisha Anëtar i Kryesisë
6. Djellza Azemi
7. Guxim Xhemajli
8. Endrit Mehmeti
9. Argjir Matoshi
10. Florent Berisha
11. Makfire Sylejmani

Ditët në vijim pasojnë edhe shumë kuvende zgjedhore në qytet dhe fshatra të Gjilanit.

fb_img_1474305250030fb_img_1474305243584

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart