Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Klinë!
06/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor,nën udhëheqjen e koordinatorit Avni Gashi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës

së fshatit Resnik!
Nga procesi i rregullt zgjedhor, me shumicë votash Kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Aziz Bajraktari, Nënkryetar: Diturie Bajraktari dhe Gazmend Desku!

Vazhdojm tutje me kuvendet e reja zgjedhore deri në fitoren e madhe për qytetaret e vendit.

klina-sot

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart