Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Malishevë
13/02/2017

Në kuadër të shtrirjes së AKR-së në çdo fshat e qytet të Malishevës u mbajt kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatinm Lladroc, nën udhëheqjen e koordinatorit Besnik Berisha.

Kuvendi në prani të 38 delegatëve, me vota unanime kryetar zgjodhi Besart Buçaj-ekonomist.

 

malisheve2 malisheve malisehev1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart