Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Prizren
11/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Prizren Osman Krasniqi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës Lagja e Trimave në Prizren.

Nga procesi i rregullt zgjedhor, me shumicë votash kryetare e kësaj nëndege është zgjedhur Makfire Krasniqi.

pz pz1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart