Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Prizren
20/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Prizren Osman Krasniqi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës 24 maji- Qendra në Prizren, ku me shumicë votash Kryetare e kësaj nëndege u zgjodh Belkize Puka

.pz1 pz

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart