Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Prizren
02/11/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së, u bë edhe themelimi i nëndeges “Lakuriq”, në Prizren, ku me shumicë votash Kryetar është zgjedhur Shyqeri Skeja, Nënkryetar i parë: Shpejtim Bytyçi, Nënkryetar i dytë: Driton Muhaxheri, Sekretar: Selman Faiki dhe kryesia si në vijim:

Visar Agushaj, Zenel Agushaj, Arlind Lekaj, Armend Skenderi, Haxhi Rexhepi, Arlind Duraj, Besnik Rexhepi.

pz2 pz1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart