Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Prizren
19/09/2016

U mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës
Arbanë në Prizren, nën udhëheqjen e koordinatorit Osman Krasniqi dhe monitorimin nga qendra të monitoruesit Ramush Mehmeti.
Nga procesi i rregullt zgjedhor, me shumicë votash Kryetare e kësaj nëndege është zgjedhur Valbona Mazreku.

Qytetarët e Prizrenit të zhgenjyer me qeverisjen lokale dhe qendrore fuqishëm po mbeshtesin programin e AKR-së për zhvillimin ekonomik të vendit.

14333027_1195089990533290_8466349754184066802_n 14344165_1195090173866605_7170318392719171243_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart