Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Rahovec
26/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor të AKR-së në Rahovec nën udhëheqjen e koordinatorit Osman Krasniqi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në Ratkoc të Rahovecit, kuvendi me vota unanime kryetar zgjedhi Beqir Hotin.

Këtë kuvend zgjedhor me prezencen e tyre e nderuan edhe Koordinatori i zgjedhjeve në AKR Vesel Makolli, monitoruesi i procesit zgjedhor Alban Lumi, koordinatori i Forumit Rinor Zijadin Geci si dhe Avni Haliti nga grupi i koordinimit të zgjedhjeve në AKR.

rahovec2 rahovec

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart