Vazhdon fuqizimi i AKR-së në Suharekë
26/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Suharekë Mustafë Kadrijaj u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në Vraniq.

Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedhen strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege:

1.Fadil Llugaxhiu- Kryetar
2.Naim Kolgeci- Nënkryetar
3.Kushtrim Llugaxhiu- Nënkryetar
4.Arber Rraçi- Sekretar

Anëtar të kryesisë:

5.Bajram Kolgeci
6.Shkelzen Llugaxhiu
7.Sevdije Buqaj
8.Brahim Kolgeci
9.Florim Buqaj
10.Fatmir Llugaxhiu
11.Berat Buqa

suhareka-2 suhareka-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart