Vazhdon fuqizimi i alternativës liberale në Shtime!
02/11/2016

Në prani të 93 delegatëve nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Shtime Profesor Muhamet Ademaj, u mbajt kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Gjyrkofcë.

Nga procesi i rregullt zgjedhor, me shumicë votash Kryetar u zgjodh Remzi Arifi.

Ditët në vazhdim pasojnë edhe shumë kuvende zgjedhore në shumë nëndegë në Shtime, deri në kthimin e dinjitetit të kësaj komune, me AKR-në në qeverisje.

shtime1 shtime

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart