Vazhdon konsolidimi i AKR-së në Obiliq
08/09/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor në Obiliq, nën udhëheqjen e koordinatorit Vahudin Ibrahimi, u mbajtē kuvendi zgjedhor në fshatin Palaj ( Vodic) ku me shumicë votash kryetar u zgjedh Beg Paloja.

14233258_1181007691941520_6690785799292104814_n 14183848_1181007871941502_956301807392183695_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart