Vazhdon konsolidimi i nëndegëve të AKR-së në Pejë
11/08/2016

U mbajt kuvendi zgjedhor i nëndegës “Haxhi Zeka I”, ku nga Dega në Pejë ishin të pranishëm znj. Aferdita Grapci- koordinatore, znj.Fatmire Nila Sanaja- koordinatore e Forumit të Gruas Dega në Pejë, ndërsa musafir nga niveli qëndror ishte z. Ismet Mulaj- Koordinator i zgjedhjeve në AKR, i cili falënderoj delegatët për angazhimin e tyre dhe u zotua që bashkarisht do të sjellim ndryshimin pozitiv që kerkojnë qytetarët e Pejës

Nga ky Kuvend dolën këto struktura udhëheqëse:

Xhevdet Krasniqi- Kryetar

Anëtarët e Kryesisë:
Artan Krasniqi , Haki Sylaj , Arber Krasniqi , Avdurrahman Muleci , Art Berisha , Nazmi Vokshi , Burim Muriqi ,Ibrahim Vokshi dhe Gazmend Musa.

Qytetarët e Pejës të gatshëm që me AKR-në të jetësojnë idetë e tyre për një Kosovë të re.

13659134_1133150380060585_4637603279592120241_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart