Vazhdon konstituimi i AKR-së në Lipjan
20/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Lipjan Sabit Pacolli u mbajt kuvendi zgjedhor i Nëndegës Qendra -III- në Lipjan.
Nga procesi i rregullt zgjedhor me shumicë votash u zgjedhen edhe strukturat udhëheqëse të kësaj nëndege.

1.Lutfi Salihu- Kryetar
2.Shaip Vishesella- Nënkryetar
3.Mentor Azemi- Nënkryetar
4.Islam Osmani- Sekretar
5.Përparim Pacolli- Anëtar
6.Sejdi Bejtullahu- Anëtar
7.Mustafë Reshani- Anëtar
8.Edon Krasniqi- Anëtar
9.Xhemajl Zogaj- Anëtar
10.Emron Selmani- Anëtar
11.Irfan Ibrahimi- Anëtar.

qendra-3 qendra-3

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart