Vazhdon konstituimi i AKR-së në Lipjan
17/10/2016

Nën udhëheqjen e koordoinatorit Sabit Pacolli, u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Gllogovc ku me shumicë votash kryetar i kësaj nëndege është zgjedhur Shaban Avdullahu.

Ditet në vazhdim pasojnë edhe shumë kuvende zgjedhore të AKR-së në Lipjan.

lipjan lipjan1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart