Vazhdon procesi i brendshëm zgjedhor i AKR-së në Klinë
10/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit të AKR-së në Klinë Avni Gashi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Dush, ku me shumicë votash kryetar u zgjedh Qajup Berisha.
AKR falenderon banoret e fshatit Dush për mikritje dhe perkrahje.
vazhdojm tutje me fuqizimin e AKR-së për një mirëqenie me të mirë për të gjithë.

klina

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart