Vazhdon procesi i brendshem zgjedhor i AKR-së në Obiliq
08/10/2016

Nën udhëheqjen e koordinatorit Vahudin Ibrahimi u mbajt kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin e “Obiliqit të vjetër” (Lagjja e Hashanëve).
Nga procesi i rregullt zgjedhor, me shumicë votash Kryetare u zgjedh: Festina Hashani; Nënkryetarë: Driton Hodaj dhe Besart Dushi ndersa Sekretar: Euron Hashani;

obiliq-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart