Vazhdon procesi zgjedhor i AKR-së në Vushtrri
12/08/2016

U mbajt Kuvendi zgjedhor i nëndegës “Pasomë”, nën organizimin e koordinatorit të AKR-së në Vushtrri Nasuf Aliu, ndërsa nga grupi i monitorimit të procesit zgjedhor nga qëndra Kuvendin e përshendetën Prof Sheqir Kutllovci dhe Alban Lumi.

Nga ky kuvend zgjedhor dolën këto struktura udhëheqëse:

1.Berat Jonuzi- Kryetar;
2.Berat Osmani-Nënkryetar i parë;
3.Meriman Ismajli-Nënkryetar i dytë;
4.Mirjeta Salihu-Sekretar;

Anëtarë Kryesie:
1.Milaim Bilalli
2.Egzona Jonuzi
3.Votim Zymberi
4.Adem Bilalli
5.Alban Jonuzi
6.Antigona Salihu
7.Lirim Zymberi

Qytetarët e Vushtrrisë fuqishëm mbeshtetin alternativën e AKR-së për zhvillimin e vendit, reduktimin e papunësisë, luftimin e korrupsionit e nepotizmit, forcimin e institucioneve ligjore duke krijuar kështu një shtet ligjor që do të krijonte trajtim të barabartë për qytetarët.

13692715_1134850073223949_6960578695588386801_n

13700118_1134850136557276_3613957506413967419_n

13718676_1134850149890608_4643889793071010806_n

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart