Vazhdon rritja e AKR-së në Mitrovicë
11/08/2016

Aleanca Kosova e Re në kuadër të riorganizimit dhe mbajtjes së zgjedhjeve të brendshme është duke zgjeruar edhe nëndegët e saj.

Një nëndegë e tillë është krijuar mbrëmë në Zhabar të Mitrovicë. AKR bënë thirrje tek të rinjtë dhe gjithë qytetarët që të bëhen pjesë e procesit zgjedhor të brendshëm dhe kështu të japin kontributin e tyre për një të ardhme më të mirë.

Pjesëmarrja juaj në proces zgjedhor është pjesëmarrje e drejtpërdrejtë në vendimmarrje.

 

13341979_10201824644254426_464925997_n

13336260_10201824644294427_1753672554_n

13401451_10201824644214425_1098285374_n

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart