Vazhdon themelimi i nëndegëve të AKR-së në Klinë
10/10/2016

Në kuadër të procesit të brendshëm zgjedhor, nën udhëheqjen e koordinatorit Avni Gashi u mbajtë kuvendi zgjedhor i nëndegës në fshatin Krushevë e vogël në Klinë ku me shumicë votash kryetar është zgjedhur Viktor Dodaj.

 

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart