Volejbollistet e Vushtrrisë me AKR-në
11/08/2016

Klubi i Volejbollit nga Vushtrria kërkoi rritjen e buxhetit për sportin dhe ndërtimin e objekteve adekuate për sportistët në këtë komunë. Të rejat e këtij klubi kanë zgjedhur Aleancën Kosova e Re për të punuar në zhvillimin e sportit në Vushtrri dhe në Kosovë. Vushtrria tradicionalisht njihet si një vend me kuadro profesionale në sport, ndërsa sot kjo komunë është në mesin e komunave me buxhetin më të vogël për sport.
Këto dhe të tjera u thanë gjatë një aktiviteti dhe takimi me këto sportiste që u mbajt në palestrën sportive “Jeton Tërrstena-Tota”.
Koordinatorja e AKR-së për rini në Vushtrri Mergime Berisha, e vlerësoj tejet të rëndësishëm bashkëpunimin me këto sportiste. Berisha u zotua që aktivitetet të tilla do të bëjnë edhe në të ardhmen me këtë klub dhe klube të tjera.
Në fund të këtij aktiviteti u shpërndanë mirënjohje për sportistet nga koordinatori i degës së AKR-së në Vushtrri Nasuf Aliu.
I pranishëm në këtë ngjarje ishte edhe ish-trajneri i klubit futbollistik të Vushtrrisë Abdullah Kelmendi

20160624_122350

20160624_125718

20160624_130039

received_10209482615287570

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart