Vushtrria vazhdon t’i bashkohet vlerave liberale per zhvillimin e vendit- AKR-së
26/10/2016

Nën udhëheqjen e kordinatorit të degës së AKR-së në Vushtrri Nasuf Aliu, sot, AKR-ja në Vushtrri formoi nëndegën e 13-të me radhë, në fshatin “Strofc”.

Me këtë rast morën pjesë 34 delegatë.
Kuvendi u shoqerua me plot mbeshtetje dhe anëtarësi të re, duke perfshirë laramani moshash si gra, të rinj e të reja.
Kryesia e zgjedhur ka këtë përbërje:

1.Përparim Aliu-kryetar;
2.Pajtim Krasniqi-nënkryetar i parë;
3.Qëndresa Klinaku-nënkryetar i dytë;
4.Burim Klinaku-sekretar;

Anëtarë:
1.Bujar Aliu
2.Egzon Haliti
3.Qëndrim Klinaku
4.Egzon Tahiri
5.Zojë Hajrizi
6.Majlinda Ahmeti
7.Fitore Hajrizi

Me këtë rast banorët shprehen edhe shqetësimet e ndryshme në jetën e tyre, duke filluar nga papunësia e madhe, infrastruktura dhe të tjera.
Ndër të tjera shprehen bindjen për programin e AKR-së si shpresë e vetme për popullin.

vushttrri-3 vushtrri-1

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

M F

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart