• AKR merr pjesë me të drejtë vote...

    Në Varshavë të Polonisë është mbajtur Kongresi i 37-të i Rrjetit të Partive liberal-demokrate të Evropës(ALDE), me pjesëmarrje të mbi 1000 pjesëmarrës…

  • Kongresi i ALDES

    Në Budapest, Hungari po mbahet Kongresi i 36-të i Aleancës së Partive Liberal Demokrate të Evropës. Aleanca Kosova e Re (AKR) si…

  • AKR bëhet pjesë e familjes ELDR

    Në një mesazh nga presidenti i ELDR Annemie Neyts-Uyttebroeck MEP të drejtuar presidentit Behxhet Pacolli, ai ka konfirmuar pranimin e AKR-së në…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart