• AKR mban tubim mobilizues në Hajvali

  Aleanca Kosova e Re ka mbajtur sot një tubim me banorët e Hajvalisë, ku morën pjese një numër i madh i qytetarëve. Tubimin e hapi Islam Pacolli, kryetar i degës së pestë të AKR-së në Prishtinë (Hajvali), i cili i…

 • Akif Bllaca zgjedhet kryetar i nën...

  Aleanca Kosova e Re përfundoi suksesshëm ristrukturimin e të gjitha nëndegëve të AKR-së në Malishevë ku me shumicë votash kryetar i nëndegës…

 • “Roli i gruas tani ka ardhur ...

  Është mbajtur mbledhja e shtabit zgjedhor bashkë me Forumin e Gruas të AKR-së. Mobilizimi i të gjitha strukturave të grave në AKR…

 • AKR konsideron të papranueshëm pr...

  Aleanca Kosova e Re e konsideron të papranueshëm presionin dhe shantazhet ndaj aktivistëve të saj. Do të ishte normale nëse bëhen lëvizje…

 • Mobilizimi i fuqishëm i AKR-së ta...

  U mbajt mbledhja e radhës e kryetarit të shtabit zgjedhor, njëherit sekretarin organizativ Rrahim Pacolli me kryetarët e të gjitha degëve. Prezent…

 • U formua Dega e AKR-së në Kaçani...

  Në prezencën e sekretarit të përgjithshëm të AKR-së Vesel Makolli, këshilltarit të presidentit për ekonomi Ibrahim Rexhepi, si dhe qindra delegatëve, kryetar…

Foto Galeria

Anëtarsohu Online

Mashkull Femër

Antarsohu dhe behu pjesë e ndryshimit

Nga facebook

më lart